The Best

Games

Suomi

Lite Lion Europe tuo markkinoille uudet lautapelit

Mitä uutta ? Uusi visuaalinen ilme: reilunkokoiset rullattavat pelimatot, myrkyttömät ÖKO100-standardin täyttävät materiaalit ja painovärit. Sopivat niin pöydällä kuin lattialla pelaamiseen, helposti puhdistettavat pinnat ja paljon yksityiskohtia, hieno grafiikka. Suomenkieliset tekstit.                          

Katso video pelialustan pesusta  

                

- hauskat lastenpelit, joissa on aina oppimisen iloa 

- klassiset toimintapelit uudelleen ajateltuna. Selkeä tavoite ja reilu peli: yleensä ahkerin voittaa. 

strategiapelit, joissa taito ratkaisee. Rakennat omaa peliä ja hidastat kilpailijoiden etenemistä.Katso Heti toimitukseen -lista


1. Peli kaikille rekkamiesten työstä kiinnostuneille. Ainakin jossain vaiheessa lähes jokaista on kiehtonut päästä ajamaan suurta ajoneuvoa. Viihdyttävä ja opettavainen peli todenmukaisessa ympäristössä. Kokeile, miltä tuntuu olla kiireinen logistiikka-alan yrittäjä.  Tutustu tarkemmin Road Transport- peliin.   7 +

2. Lasten eläin- ja numeroaiheinen peli. Lapset rakastavat eläinaiheisia pelejä. Pelaaja etenee eläinten maailmassa. Upeat valokuvakortit, joissa on 60 erilaista eläintä.     

Tutustu tarkemmin Eläimet ja Numerot- peliin.  3 +


3. Lasten meriaiheinen aakkospeli. Tutustutaan meren asukkaisiin ja opitaan tuntemaan kirjaimet paremmin. Uskomattoman kauniita kuvia vedenalaisesta maailmasta. 

Tutustu tarkemmin A,B,Sea- peliin.  4 +

4. Jalkapallo. Haastava versio maailman suosituimmasta urheilulajista nyt rullattavana lautapelinä. Pelaa kotona tai ulkona, missä tahansa, rullaa vaikka rannalle mukaan. Pelataan kaksinpelinä tai joukkueina.

Tutustu tarkemmiJalkapallo-peliin  8 +


5. Shakki. Kestävät ja värikkäät pelialustat. Rullaa mukaan ja pelaa missä tahansa. Eri kokoja, eri väriyhdistelmiä, myös kuvapohjaiset alustat nyt saatavana.

Tutustu tarkemmin Shakkipelin alustoihin  4 +


6. Kestävät ja värikkäät pelialustat eri urheilulajeille. Rullaa mukaan ja pelaa missä tahansa. Eri kokoja, eri väriyhdistelmiä.

Tutustu tarkemmin  pelialustoihin  4 +


7. Dataliikennepeli. Perusta oma telekommunikaatioyritys. Valitse oma strategiasi menestykseen ja vaurastu kilpailijoita paremmin. Nerokas kuukausilaskuri säätelee tulovirtaa tasapuolisesti.

Tutustu tarkemmin Dataliikennepeliin  7 +


8. Kontin kuljetus. Hullun hauska seurapeli, jota pelataan jaloin. Sopii kaikenikäisille, ainoastaan pituus ratkaisee. Kaksi kokoa:pienempi alusta yli 8-vuotiaille, sekä lasten peli alle 130 cm pelaajille erikseen.

Tutustu tarkemmin Kontin kuljetus- peliin 4+ ja 8+


9. Curling-talviurheilupeli. Peliin tarvitaan 2.5 m tasaista pintaa, yleensä lattialla pelattava. Aktivoi pelaajat ja harjoittelemalla tulokset paranevat.

Tutustu tarkemmin Curling-urheilupeliin  5 +


10. Purjehduskisa. Venekunnat kilpailevat tiukassa kisassa, kenelle tuuli sopii parhaiten. 

Tutustu tarkemmin Purjehduskisaan 5+


11. Lions Go. Perinteinen noppapeli, pelataan ilman noppaa! Nerokas, uusi tapa edetä. Useita eri pelialustakokoja ja -malleja.

Tutustu tarkemmin Lions Go- peliin  5 +   


12. Finger Fish. Perinteinen noppapeli, pelataan ilman noppaa! Nerokas, uusi tapa edetä.

Tutustu tarkemmin Finger Fish- peliin  5 +   


13. Stock Market. Nerokas pörssikauppaa opettava strategiapeli. 

Tutustu tarkemmin Stock Market- peliin  10 +   14. Euro Travel.  Matkailuaiheinen, opettava peli, pelataan ilman noppaa! Nerokas, uusi tapa edetä. Opi ja opeta Euroopan maantietoa.

Tutustu tarkemmin Euro Travel- peliin  6 +   15. Lautapeli 3€.  Pelaaminen ei ole nyt rahasta kiinni.  

Tutustu ja tilaa omasi. Toimituskulut vain 3.50€


16. Rikkoontunut valokuva.   Kumpi saa kuvan korjattua nopeammin. Tuurilla ja taidolla.  4+  

Tutustu tarkemmin.   Alkaen  4.99€


17. Restore Notre Dame. Palautetaan Notre Dame entiseen loistoon.

Historialliseen kohteeseen liittyvä peli.

Tutustu tarkemmin Notre Dame peliin  5+