The Best

Games

Road Transport

Lite Lion Road Transport Game

- maantiekuljetuksiin perustuva peli, jossa runsaasti toimintaa 

- suuri, rullattava pelialusta, sopii pelattavaksi pöydällä tai lattialla

- runsaasti oheismateriaalia, upeat rahat, pelaajille omat polettirasiat 

- vapaa reittivalinta pitää mielenkiinnon yllä pidempään 

- realistisia kuvia ja oikeita tehtäviä kuljetusalan yrittäjän elämästä 

- höystetty hauskoilla yksityiskohdilla ja lievällä huumorilla 

  Lastaat kuorman, noudatat ajaessasi liikennesääntöjä, ostat polttoainetta, maksat autojen huollot, renkaat ja vakuutukset, hoidat kuljettajien palkat ja huolehdit heidän energiansaannista ja vapaapäivistä. Kesken kuljetuksen saattaa tulla uusi tilaus odottamaan tai tien päällä tulee yllättäviä tilanteita. Hektistä työpäivää auttamaan voit palkata toisen kuljettajan, joka ajaa, kun toinen on vapaalla. Peli pitää kiireisenä ja koko ajan on vielä suunniteltava uuden kaluston ostoa, ettei kilpailija aja isompia kuormia. 

  Pelissä on kaikki uuden hittipelin ainekset. Tapahtumat tulevat sekä pelialustalta, että oheiskorteilta. Suuri osa tehtävistä tehdään oma-aloitteisesti ennakoiden. Niitä merkitään eri värisillä poleteilla, joita on kiva katsella ja käsitellä. Pelaajat etenevät pelin edetessä uusille "luottoluokitus"-tasoille. Unohdukset kostautuvat luokituksen alentumisena. Uudet pelaajatasot mahdollistavat korkeammat ansiot. Voittaja on se, joka saa parhaiten pidettyä paketin kasassa. Kuten oikeassa elämässä ahkeruus palkitaan, suurimman varallisuuden kerännyt pelaaja vie voiton. Peliä voi luonnehtia monimuotoiseksi: käytännönläheinen ja opettavainen toimintapeli koko perheelle 7-vuotiaasta alkaen.

Ikäsuositus  7+         2-4 pelaajaa            Pelinkesto 60-180 min. 

CE        EAN         Pelialusta 58 x 116 cm      Pakkaus 59 x 19 x 8 cm    

Julkaisupäivä  5.3.2018       Ennakkotilaukset 

  
MSRP US$49.90  world wide (VAT 0%)  
OVH      € 49.90  inside EU (VAT 20%) 

Road Transport putkipakkauksessa, pakkaus 59 x ø 10 cm :


MSRP US$39.90  world wide (VAT 0%)  
OVH      € 39.90  inside EU (VAT 20%) 

Erikoispainokset   

Road Transport Game on saatavana myös erikoispainoksena tietylle asiakasryhmälle räätälöitynä. Sopii yrityksen omalle henkilökunnalle, asiakkaille myytäväksi tai liikelahjaksi. Peliin voidaan integroida uusi yritys tai tuotemerkki, joka esiintyy pelialustassa ja toimeksiannoissa kerran tai useammin. Sopii lähes kaikille toimialoille. Kysy lisää.

Pelaajakohtainen järjestelijä

Upeat rahat

Poikien toivepeli